És hora d'aprendre l'anglès amb un curs adaptat al món digital

Benvolgut grup universitari,

Som un grup de professors i examinadors britànics, especialitzats en la preparació de Cambridge Assessment Exams (KET, PET, FIRST, ADVANCED i Proficiency). Ens agradaria obrir les nostres aules a través d'online Live Streaming, perquè tu també puguis validar el teu nivell d'anglès. Es hora de treure`t un diploma internacionalment reconegut, per estudiar un grau o cursar un Erasmus a l'estranger. Tenim una taxa d'aprovats del 100% i oferim una garantia de retorn dels diners de l'examen, si no aproves.

Estem a Matadepera, però des de casa, la universitat o lloc de treball, us oferim aprendre anglès amb resultats garantits i acreditats.

Per només 60 euros/mes, 12 hores de classe al mes. A més a més si ens recomanes a un amic, us podria arribar a sortir gratis!!!

Agrairíem que ens poguessin adreçar a la persona responsable de la contractació de serveis per la universitat o agrupacions d'estudiants i poder explicar millor la nostra oferta.

Apunta't i comença a beneficiar-te d'una setmana de classes gratis

Fes el test de nivell ara!

La quarta revolució industrial ha arribat

 

En aquest món que canvia tan ràpidament ens trobem preparant les noves generacions d’estudiants per a feines que encara no existeixen. Per això no podem perdre de vista les dades actuals.

Espanya figura en la posició número 24 per la cua dels 32 països d’Europa en el rànquing de nivell d'anglès, superada només per Portugal, Itàlia i Grècia (English Proficiency Index). La Fundació Adecco, en la seva Guia 2020 dedicada a les 20 competències contra l’exclusió laboral, apunta que a Espanya encara tenim les taxes de l’atur més altes de tot Europa. Remarca, també, que les competències més demandades per les empreses són l'anglès i les habilitats digitals.

Fonts: English Proficiency Index (Google)

És hora d’abraçar el canvi i la millora accelerada per la pandèmia

 

A Rainbow la nostra obligació és preparar la nova generació d'estudiants, dotant-los les habilitats que necessiten per ser més resistents i competitius en un mercat laboral canviant.

Hem creat uns nous cursos adaptats al present i al futur amb els mateixos professors britànics altament qualificats i també amb les mateixes garanties dels exàmens oficials de Cambridge Assessment. El nostre sistema d'utilitzar una multitud d’eines i recursos digitals per a professors i alumnes ens proporciona unes classes que resulten ser una experiència personalitzada i altament interactiva.

Streaming: Retransmissió en directe

 

Totes les nostres aules estan equipades amb càmeres i pantalles d’Streaming per la retransmissió de la classe en directe. Així els alumnes estan sempre cara a cara amb el seu professor i tenen la visió dels companys presencials i els que estan online a temps real. Les classes en Streaming també formen part del nostre pla Covid pels alumnes presencials, que, en cas de contacte o contagi, s’hagin de confinar.

Suport Personalitzat

 

Des de l'inici de la pandèmia a Rainbow tots els nostres alumnes han continuat amb la seva formació sense interrupcions.

Per ajudar amb la transició a la nova forma d’estudiar, comptem amb un servei de suport tècnic en temps real de la classe. Això ens permet no tan sols controlar l'assistència dels vostres fills sinó també assegurar el millor aprofitament de les classes i ajudar amb qualsevol dubte sobre com utilitzar les eines digitals.

Per aquest curs 2020-21 presentem les classes en dos formats:

  • Streaming: des de casa amb transmissió de la classe online en directe.
  • Presencials: a l’acadèmia a Matadepera. (En cas de confinament les classes passen a online).