The Rainbow Model

Els nostres alumnes són el cor de l'aprenentatge a Rainbow. A través de material autèntic i creatiu, el nostre objectiu és proporcionar-los una veu com a ciutadans del món. Els nostres professors nadius i qualificats transmeten referències culturals i també creen experiències a través de: projectes, presentacions, jocs, activitats i recursos audiovisuals, tot despertant-los la imaginació.

Com estudiants actius, als alumnes se’ls introdueix vocabulari i estructures essencials per a l’ús correcte de l’anglès, donant-los accés als exàmens oficials de Cambridge Assessment a prova de la seva eficàcia.

100% Aprobats

Si no aprobes l'examen et tornem els diners*
(Veure les condicions a la fulla d'inscripció)

We are

an Official Cambridge Assessment Preparation Centre

Results!

Si els pares i els seus fills dediquen temps i diners ha d’haver un retorn en resultats tangibles

"Success is a journey not a destination"

Effective Teaching = Results – How do we achieve this?

Motivació

Sense motivació no hi ha res, per tant, com mantenim la motivació i l’èxit dels nostres alumnes?
Dóna una ullada...

Activitats

Dissenyades per ser dinàmiques i motivadores: Cooking fun!, Crafts, Games.

Projectes i presentacions

Tots els nostres cursos estan dissenyats per incloure "English for Life" on l’objectiu és preparar els nostres alumnes no tan sols per situacions quotidianes però també pel món professional. Amb la creixent globalització és essencial adquirir les habilitats necessàries per fer presentacions orals.

Concursos

A Rainbow alumnes de tots els nivells tenen l’oportunitat de participar en concursos cada trimestre, tant a nivell intern aquí a l’acadèmia com en fins i tot a nivell internacional!

Incentius

Tenim la nostra pròpia moneda, el Rainpound. Els professors atorguen Rainpounds als seus alumnes per l’esforç, el bon comportament i la col·laboració dins de l’aula. Al final de cada trimestre obrim la nostra "Tuck Shop" on els alumnes poden gastar els seus ben merescuts Rainpounds.

La nostra cultura

El nostre equip de professors nadius treballen per immersar els alumnes en la nostra cultura i els encanta celebrar totes les nostres festivitats anglosaxonescom: Halloween, St. Valentine’s Day (el dia de Sant Valentí), Xmas (Nadal), Easter (Setmana Santa) i molts més!

Critical thinking

Incentivar el pensament Crític: Amb materials autèntics, presentacions i projectes.

Exam preparation / Results

Es fa un constant seguiment del progrés dels alumnes amb simulacres dels exàmens reals de Cambridge, on seguidament es de un "feedback" constructiu. Els alumnes es presenten quan tenen la confiança d'està completament preparats perquè han tret 3 vegades consecutives la nota que es necessita per presentar-se a l'examen.

Resultats 2016-2017

Resultats 2017-2018

Resultats 2018-2019

Resultats 2019-20

Resultats 2020-21

Pretesting Centre

És un plaer comunicar-vos que em sigut seleccionats com un Centre Oficial de Pretesting dels Exàmens de Cambridge. Aquest honor és concedit a molt poques escoles d'idiomes de tot el món.

El què significa que col·laborem amb Cambridge en el desenvolupament i producció dels seus exàmens.

Els nostres estudiants tindran la possibilitat de practicar exàmens reals de Cambridge i podran rebre informació del desenvolupament i evolució d'aquest, per així ajudar-los a preparar i entendre millor les diferents titulacions de Cambridge.

Strategies

Tècniques d'estudi per cada part de l'examen.  (Adaptació especial per estudiants amb Dislèxia i TDAH. 10-15% de la població dels estudiants).

Feedback
Fem un seguiment exhaustiu del rendiment de l'alumne amb informes trimestrals, on també reflecteixen comportament, col·laboració i participació dins del grup.
Personalised attention (Tutories)

Reduced groups 8-9 students per class. Durant el curs també convidem els pares a assistir a tutories amb el professor per parlar personalment del progrés dels seus fills.

We are an "Official Cambridge Assessment Exam Preparation Centre"

Els exàmens es basen en el Marc Europeu Comú de Referència per les llengües (MECR), l’estàndard internacional que descriu les habilitats lingüístiques.

Rainbow: An International Award winning Academy

Els nostres cursos

Desde Rainbow treballem per donar els vostres fills una formació acreditada i internacionalment reconeguda per Cambridge Assessment. El nostre objectiu és guiar els vostres fills en cada pas del viatge d’aprenentatge, començant per Young Learners cap a First i perquè només en allà... fins l'Advanced i el Proficiency

YLE Els cursos de Young Learners estan dissenyats per ser motivadors amb activitats per desenvolupar les habilitats que necessita l'alumne per comunicar-se amb confiança, i perquè tingui èxit en l'aprenentatge de l'Anglès.

KET, PET, FIRST, ADVANCED, PROFICIENCY
Desde Rainbow treballem per donar els vostres fills una formació acreditada i internacionalment reconeguda per Cambridge Assessment.

Creus que el nivell d'anglès en la teva empresa és adequat?
Tens por per afrontar reunions, trucades telefòniques o enviar correus, tot pel teu nivell baix d'anglès?

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb l'escola

The Rainbow Team

El nostre equip de professors nadius no només està seleccionat a partir de les seves habilitats i experiència com docents, sinó també per la seva vocació de treballar amb persones de totes les edats, especialment amb nens i adolescents.

Nuri Chan Fernández

Teacher/Examiner/Trainer and Consultant - Director/Owner of Rainbow Study and English for Business Company Classes - Nationality: British, London
33 years experience teaching Cambridge English and Business English to all ages. Education: Journalism: University of the Arts London (UAL). Teaching English as a Foreign Language (TEFL) certified.

Teresa Ratcliffe

Qualified Cambridge Speaking Examiner - Nationality: British, Lincoln
35 years English Teaching Experience. CELTA (Certificate in Teaching English as a Foreign Language). English in Early Childhood (British Council), Teaching Business English (International House), Introduction to Translation (International House).

Roy Thompson

Nationality: British, Kent
29 years English Teaching Experience. TEFL (Certificate in Teaching English as a Foreign Language). Business Spanish Certificate, Royal Society of Arts. Post Graduate Advanced Certificate Enviromental Sciences. University of London.

Craig Young

Nationality: British, Glasgow
15 years Teaching Experience. Doctorate in Electrical Engineering. Masters in Business. Degree in Physics, University of Glasgow.